Sueca estarà present a Fitur com amfitriona de l’arròs

La capital de la Ribera Baixa aprofitarà la seua presència a la Fira Internacional de Turisme, Fitur 2016, per presentar la seua nova marca turística. Sueca, la terra de l’arròs, així és com es presentarà a partir d’ara la ciutat a la resta del món. Amb este nou eslògan, la capital de la comarca oferirà els seus principals productes i atractius turístics, tot reivindicant-se com la terra de l’arròs per excel·lència. L’Ajuntament de Sueca estarà present en la pròxima edició de Fitur, que es celebrarà esta setmana entre el 20 i el 24 de gener a Madrid, a l’estand de turisme de sol i platja junt a altres municipis com El Puig de Santa Maria, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna. L’estand s’inclou dintre l’espai reservat per a la nova marca turística del Patronat de Turisme de la Diputació de València, València Turisme. La presència institucional de l’Ajuntament de Sueca estarà encapçalada per l’alcaldessa, Raquel Tamarit; el regidor de Turisme, Xavier Masó i també el regidor responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Vicent Baldoví. L’arròs serà, per tant, el leit motiv de la proposta turística de Sueca. La ciutat aprofitarà la potència del seu producte estrela com un dels principals arguments de promoció per atraure als visitants. Amb este fil conductor, però, s’oferirà tot un complet paquet de propostes.

Dimecres 20, en la jornada inaugural de la fira, i també dijous 21, Sueca participarà en el showcooking. El xef Jesús Melero, un dels coordinadors del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, cuinarà en directe la paella valenciana per oferir un tast d’un dels plats més famosos de la nostra gastronomia als visitants.

L’arròs hi serà com a producte acabat, però també com al principal recurs paisatgístic de la ciutat. El terme municipal de Sueca immers en el Parc Natural de l’Albufera i el color canviant dels arrossars n’és sens dubte una de les imatges més representatives de la capital de la Ribera Baixa. Sabedors de la bellesa i la riquesa d’este paisatge, Sueca oferirà també diferents propostes per convidar al visitant a gaudir del nostre entorn natural. Així, s’aprofitarà l’ocasió  per promocionar les seues rutes cicloturistes i la ruta Un passeig per l’arrossar, tot destacant també la seua zona marítima amb més de set quilòmetres de platges accessibles.

El regidor de Turisme, Xavier Masó, ha explicat que com a novetat, Sueca ha editat enguany una guia turística que tracta de recollir tota l’oferta de la ciutat. La publicació es distribuirà a la fira junt amb un nou model de bossa amb el nou eslògan. Masó s’ha mostrat il·lusionat amb la pròxima participació de Sueca a la Fitur, el regidor ha assenyalat que “des de la Regidoria de Turisme, considerem que esta fira és una oportunitat  per projectar la imatge de Sueca al món i també per crear sinergies, per conéixer les possibilitats del mercat turístic no només a nivell comarcal, sinó també a nivell nacional i internacional. Venim amb ganes de presentar Sueca a tots, d’explicar-los que és un indret únic al món i  de convidar a tothom a visitar-nos” ha conclòs el titular de Turisme.