Sueca celebra el pròxim cap de setmana la III edició del Firarròs

L’emblemàtic Passeig de l’Estació de Sueca acollirà a partir del pròxim divendres 9 de setembre i fins el diumenge, 11, una nova edició de la Fira Gastronòmica Firarròs, una iniciativa que arriba enguany a la seua tercera edició, dedicada especialment a l’arròs, el producte estrela de Sueca, terra d’arròs per excel·lència. No obstant això, els assistents podran degustar també una gran varietat de tapes, embotits i dolços típics per un preu de 1’5 € cada tiquet.

En esta tercera edició han confirmat la seua participació el Restaurant La Granja, el Restaurant el Niu, el Bar-Cafeteria Sequial 20, la Carnisseria Fina, el Forn del Crist, Carns i embotits S. Celda, Salasons & Xarcu amb taper, Fruites i verdures KATY, el Bar La Galeria, el Restaurant el Nano i Pa de Nit Carmen.

L’horari d’obertura serà divendres, de 19:00 h. a 00:00 h. i el dissabte i diumenge des de les 11:00 a les 16:00 h. i de les 19:00 a les 00:00 h. A més de l’oferta gastronòmica, en esta nova edició, la fira també tindrà un espai reservat per als més menuts, amb una zona d’animació infantil i altres zones com ara la del chill-out. “Enguany hem millorat la infraestructura de la fira, per tal que els assistents al Firarròs tinguen una millor experiència  i hem ampliat la programació i l’oferta lúdica. Esperem amb això repetir l’èxit de participació de les anteriors edicions” ha afirmat el regidor de Turisme, Xavier Masó.

Així, segons ha explicat el titular de Turisme, el divendres actuarà el grup local Els Bonicos, a les 21:00 h. i dissabte se succeiran diferents activitats relacionades amb la gastronomia. A les 11:30 h. hi haurà la presentació de la setmana gastronòmica, tapa i vi  Sueca 2016, de 12:00 a 13:00 h. hi haurà un espectacle de cuina en directe i entre les 13:00 i les 14:00 h. s’ha programat una cata de vins i cava. El grup Jazztabé serà l’encarregat d’amenitzar la vetlada de dissabte a partir de les 21 h. I enguany, com a novetat, hi haurà també degustacions de gin-tonics en les jornades de dissabte i diumenge, 10 i 11 de setembre.

Paral·lelament a la celebració de Firarròs, el diumenge, 11 de setembre, el Passeig de l’Estació acollirà un dels esdeveniments gastronòmics més importants de quants se celebren, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que enguany arriba a la seua 56ª edició. La capital riberenca es convertirà diumenge i gràcies a estos dos esdeveniments gastronòmics al voltant de l’arròs, en el millor ambaixador d’este producte tan internacional i en una cita obligada per a tots els veïns de la localitat i els visitants.