Dos nous ambaixadors a l’estranger del Concurs Internacional de Paella Valenciana

L’Ajuntament de Sueca ha oferit este matí, en la vespra de la celebració de la 56a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, una recepció oficial a tots els concursants internacionals que participaran este diumenge en el certamen.


En l’acte s’han proclamat els nous ambaixadors del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca en Europa en el 2017, José López Cordón i Nathalie Berteau i en la costa est dels EE.UU., Rodolfo González Almaguer, en nom de Paella for the world Foundation.
L’organització del certamen ha decidit brindar un reconeixement especial a estos concursants per la important tasca que realitzen en la promoció de la paella i la gastronomia valenciana arreu del món. Els guardonats han obsequiat a l’alcaldessa amb un record, en mostra d’agraïment al poble de Sueca, per haver-los atorgat este títol honorífic.
A l’acte han assistit els guanyadors de les respectives semifinals internacionals celebrades en esta 56ª edició arreu del món; així en l’acte han participat els guanyadors de la semifinal celebrada a New Jersey (EE.UU.), New York Yankees Steakhouse, Paella for the world foundation i Paellas & Paellos; els de la semifinal de Tasmania, Lady Paella Catering, Simply Spanish Tapas Bar i Osteria del Toro; els vencedors al Japó, El Chateo, Bar Viva Tokyo i Anokado Restaurante i també els de la primera semifinal francesa, El Tast, el Fogón i A l’Instant. A més, també hi han assistit els concursants provinents d’Andorra, Abundi Monterde.
En el Saló de Plens han sigut rebuts per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el regidor responsable del Concurs, Vicent Baldoví. “És un plaer per a nosaltres acollir-vos estos dies a Sueca. Estem orgullosos de que gent procedent de tot el món lluiteu amb nosaltres perquè l’autèntica recepta de la paella valenciana es puga expandir i servir en tot el món”, ha apuntat l’alcaldessa.
En finalitzar l’acte, la comitiva s’ha desplaçat fins al Passeig de l’Estació, l’emblemàtic parc de Sueca que acollirà este diumenge la 56ª edició del certamen, per a presenciar una màster class impartida per Jesús Melero, coordinador del certamen, sobre l’elaboració de la paella del Concurs de Sueca.