La paella valenciana conquista Japó

El Concurs Internacional de Paella de Sueca celebra la semifinal de Tòquio

Japó celebra una semifinal del Concurs Internacional de Paella de Sueca a Tòquio i anomena guanyador al restaurant Sagnia Kuno Main Store.

El diumenge passat es va celebrar a Tòquio la semifinal de Japó del Concurs internacional de Sueca. Un total de nou restaurants professionals han participat en la semifinal. El guanyador ha sigut el restaurant Sagnia Kuno Main Store. Seguit pel restaurant El Rostidor amb un segon premi, i en tercer lloc el restaurant Docuho Espanya Sakaba Jugem. A més s’ha repartit un premi especial al Bar Espanyol Bosc. El jurat ha estat presidit per Raúl Magraner , el guanyador de la 58 Edició del Concurs Internacional de Paella de Sueca, i ho han compostos cinc vocals. Un d’ells ha sigut Keiichi Hayama, propietari de dos restaurants de cuina espanyola en el prestigiós barri de Ginza de Japó. És paellero d’honor del Concurs de Sueca, en el que ha participat més de sis vegades i ha obtingut diversos premis. Dins del jurat també es troben; Masaru Moriya, un empresari japonés; Shin Yamazawa, un fotògraf i gastrònom japonés; Hiroshi Fujii dolçainer i resident a Alcoi; i Ulisses Menezo xef i propietari de dos restaurants japonesos en València, Honoo i Tastem. 

 L’empresa encarregada de l’organització de la semifinal ha sigut Paella Mania , dirigida per Yuki Kawaguchi, qui amb molt esforç ha aconseguit organitzar el concurs. L’equip de voluntaris de l’empresa, coordinat per Raúl Magraner, ha servit prop de 1000 plats de degustació de la paella valenciana, amb l’objectiu de promocionar-la al Japó.