Arròs Tartana, nou patrocinador oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

La marca arrossera també esponsoritza enguany les semifinals internacionals prèvies al prestigiós certamen gastronòmic

Arròs Tartana és a partir d’ara el nou patrocinador oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. L’Ajuntament i l’empresa han signaren el dimarts 16 de gener un conveni en virtut del qual la marca arrossera valenciana serà l’única dedicada a la producció d’arrossos i derivats que patrocine el certamen gastronòmic. La col·laboració serà efectiva fins que finalitze la 58a edició del Concurs, que enguany se celebrarà el diumenge 16 de setembre.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i Juan Valero, en representació de l’empresa van rubricar el conveni de col·laboració en el propi edifici consistorial. De la mateixa manera que l’any passat, la marca també serà l’espònsor de les semifinals internacionals del Concurs que se celebren arreu del món. Així, totes les paelles que es cuinen, tant en les fases prèvies internacionals com en el propi certamen de Sueca, es faran amb la varietat Bomba de Tartana. Els arrossos que comercialitza l’empresa es conreen en el mateix Parc Natural de l’Albufera de manera tradicional a través de tècniques artesanals de producció i el secat es realitza al sol, amb la brisa del Mediterrani.

El representant de Tartana ha explicat que l’empresa productora s’ha especialitzat en una desena de varietats d’arròs. D’elles, utilitzen Bomba per al Concurs perquè “és la varietat més segura per als professionals, la que millor agafa el sabor i té una textura consistent, pel que queda el gra soltet una vegada cuinat”, ha explicat Juan Valero. “Per al nostre model de negoci, que inclou l’exportació, és molt beneficiós col·laborar amb el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, perquè és un aparador de projecció mundial i fa que es reconega Tartana i en concret la varietat Bomba com un referent internacional per cuinar la paella valenciana”, ha afegit.

El regidor responsable del Concurs, Vicent Baldoví, també present en la signatura del conveni, ha recordat que la marca ja va encetar l’any passat la col·laboració per a patrocinar les fases prèvies al certamen gastronòmic de Sueca que se celebren a nivell internacional. Per últim, l’alcaldessa, ha manifestat la seua satisfacció per la col·laboració amb la marca patrocinadora, “una empresa que conrea arròs en una finca en el terme de Sueca”. “Per a nosaltres és un plaer exportar la paella arreu del món en companyia de Tartana”, ha conclòs Tamarit.

Arròs Tartana ja estarà present en Fitur en la showcooking que es realitzarà per promocionar el Concurs Internacional de Paella Valenciana. I també serà d’esta marca l’arròs que es posarà a les paelles que es cuinaran al Congrés dels Diputats al mes de febrer. Estes dos iniciatives es portaran a terme prèviament a la presentació oficial del certamen gastronòmic degà de l’estat espanyol, que com és habitual se celebrarà en el mes de març.