Tartana serà l’arròs oficial de les semifinals mundials del Concurs de Paella de Sueca

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca i Arròs Tartana han signat un acord de patrocini pel qual la marca arrossera valenciana serà patrocinadora oficial de les semifinals internacionals. Gràcies a este patrocini, totes les paelles que es cuinen en les competicions que el Concurs organitza arreu del món es faran amb arròs Bomba de Tartana, garantint la seua presència en els certàmens de Costa Rica, Austràlia, Estats Units, Japó o França.

Tartana està especialitzada en varietats d’arròs derivats, en el segment de gama alta. Els arrossos es conreen de manera tradicional mitjançant tècniques artesanals de producció adaptades als nous temps, i el secat es realitza al sol, amb la brisa del Mar Mediterrani, això confereix al producte una excel·lent qualitat que converteix en referent als cuiners chefs, i és de tot el món. Els productes que comercialitza procedeixen del Parc Natural de l’Albufera de València.

Vicent Baldoví, regidor titular del Concurs, ha assenyalat que “gràcies als patrocinadors este Concurs ha aplegat tant lluny i a més ens han ajudat a dur el nom de Sueca arreu del mon”. El certamen compta amb la inestimable col·laboració de diferents patrocinadors que aporten recursos en espècie o suport econòmic.

El dimecres 1 de març tindrà lloc la presentació oficial de la pròxima edició del Concurs i les noves fases semifinals internacionals als mitjans valencians, a un enclavament idíl·lic com és la Muntanyeta dels Sants de Sueca. El certament també s’ha presentat enguany, per primera vegada, a Fitur, un dels aparadors més importants dels sector turístic de l’Estat Espanyol.