Puerto Rico posposa la Semifinal del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

El Concurs Internacional de Paella València celebra aquesta edició el seu 60 aniversari, per això des de la  organització han expressat el seu desig que tot es desenvolupe d’una manera inoblidable. No obstant això, davant la decisió del president dels EUA, Donald Trump, de suspendre tots els viatges procedents d’Europa, l’organització  s’ha vist en l’obligació de replantejar-se el manteniment de la celebració de la semifinal de Puerto Rico que s’emmarca dins del *PAELLAFEST.

Per això i davant la pandèmia declarada mundialment per l’extensió del COVID-19 l’organització, en un exercici de responsabilitat, ha pres la complicada decisió de posposar la celebració de la semifinal, que s’anava a realitzar el 28 de març en la Caserna de *Ballajá.

Des de l’organització es comprometen a la realització de la mateixa en pròximes dates que es comunicaran al més prompte possible dins del termini i en la forma escaient concorde als criteris d’organització d’aquest esdeveniment, encara que previsiblement es traslladarà al pròxim mes de maig. En el programa d’actes de la Semifinal del Concurs de Paella Valenciana es contemplaven dos Màster *Class en dues universitats *puertoriqueña i un sopar VIP a més del propi certamen en el qual ja s’havien inscrit un notable nombre de participants i que havia despertat una gran expectació en tot el país.

 

Des de la coordinació del *PAELLAFEST agraeixen la comprensió tant dels patrocinadors i col·laboradors com dels participants, que s’han mostrat comprensiu davant aquestes circumstàncies alienes a l’organització.