El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca celebra un showcooking en streaming a tothom

L’Ajuntament de Sueca continua recordant el seu certamen més internacional

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca compleix aquest any 60 anys, però la Pandèmia no ha tingut concessions amb el qual és el certamen gastronòmic més longeu d’Espanya i l’únic amb un abast mundial d’aquesta envergadura.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Sueca ha volgut reflectir la importància d’un concurs que s’ha consolidat al llarg de diverses dècades a causa de la seua professionalitat i transparència.

Per això, durant la jornada d’ahir, dia en què s’haguera celebrat la final del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca es va llançar un repte a través de les rrss que es prolongarà tota la setmana perquè els usuaris compartiren “la seua paella” mostrant que aquest certamen gaudeix d’un reconeixement per ser el principal estendard del plat més internacional.

A més, i com a mostra que l’esperit del Concurs Internacional de Paella València de Sueca segueix en plena expansió malgrat les traves imposades per la situació actual, hui s’ha realitzat un *showcooking de la mà del coordinador del certament,  el cuiner Jesús Melero, i el guanyador de la 59 edició, David Domingo,  amb la presència del Concurs local de Paella Valenciana, Juanjo Sant Bartolomé i de la regidor del Concurs, *Manoli Egea que ha explicat que l’Ajuntament afronta la pròxima edició amb una gran il·lusió perquè encara cal celebrar la 60 edició del concurs.

El *showcooking ha sigut retransmés en *streaming a través de les *rrss perquè aquest cuinat tan especial arribara a tots els punts del planeta perquè els amants de la paella no es perden l’experiència aglutinadora i màgica que implica el cuinat de la recepta més internacional

Durant la trobada la regidor va posar de manifest el compromís de l’Ajuntament de celebrar el 60 aniversari quan les circumstàncies ho permeten. No obstant això, al llarg d’enguany es desenvoluparan diverses fites encaminades a posar el Certamen en el lloc de rellevància que li correspon, marcant nous objectius perquè hi haja un abans i un després en la història del Concurs. Així ha anunciat que s’està treballant en un llibre sobre el concurs que veurà la llum en els pròxims mesos.

Per la seua part el guanyador de la 59 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, David Domingo, que ha viatjat des de Terol per a prestar el seu suport al concurs ha tingut paraules d’agraïment a l’Ajuntament i ha destacat la gran labor que realitzen, a través del concurs, per a difondre l’autèntica recepta de la paella valenciana.

L’Ajuntament ja ha impulsat un nou rumb en el Concurs tendent a afermar la *idisioncrasia d’aquest certamen en el panorama gastronòmic mundial de manera que siga palés el gran esforç que està realitzant l’Equip de Govern, i en concret l’edil *Manoli Egea per fa un pas més cap a l’excel·lència.