L’Ajuntament inicia una ronda de visites a empreses patrocinadores del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

  • Des de l’organització, es vol agrair així la important col·laboració al certamen que, el pròxim 17 de maig, presentarà la seua 61 edició

La 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca comença a calfar motors i des de l’Ajuntament, a través de la Regidoria responsable del certamen, així com des de la direcció i coordinació de l’esdeveniment, s’han desplaçat a diferents empreses del municipi per a agrair la seua col·laboració i patrocini “molt importants per a fer més gran encara el nostre Concurs”, ha assenyalat la regidora responsable del certamen, Manoli Egea.

Estos dies s’han realitzat visites a les empreses Grupo Sada i Sipcam Inagra. En concret, esta última es va estrenar com a patrocinadora en l’última edició del certamen, “vam començar a col·laborar amb el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca l’any passat perquè, després de més de 40 anys a la ciutat, vam considerar que havíem de tindre una participació més activa. L’Ajuntament ens va suggerir la possibilitat i nosaltres gustosament ens vam oferir com a patrocinadors, i enguany tornarem a repetir”, ha assenyalat Germà Pons, director de Fàbrica de Sipcam Inagra.

“Hem de cuidar als nostres patrocinadors perquè la seua contribució és molt important per al certamen. Hem volgut vindre a visitar-los per a donar-los les gràcies i també per a interessar-nos per l’empresa, per les necessitats que puguen tindre. Sipcam Inagra no havia tingut mai contacte amb l’Ajuntament i la veritat és que la rebuda que ens van brindar no va poder ser millor. No tinc més que paraules d’agraïment per les seues ganes de col·laborar amb el nostre Concurs”, ha assenyalat Manoli Egea qui, així mateix, ha volgut agrair la col·laboració de Grupo Sada pel seu interés i participació, demostrant la implicació de les empreses de la ciutat amb el nostre esdeveniment gastronòmic, un dels més importants a nivell internacional.

En els mateixos termes s’ha expressat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui ha volgut mostrar, amb estes visites, el seu agraïment per la implicació d’estes empreses en esdeveniments tan importants per a la ciutat, i també l’interés de l’Ajuntament pel funcionament i necessitats de les mateixes.

Per al director i coordinador del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Tony Landete, “és molt important donar-los visibilitat als patrocinadors perquè, al cap i a la fi, són els que ens ajuden al fet que este Concurs puga créixer més i tindre més infraestructura. Un dels compromisos que tenim enguany és visitar totes les empreses que ens presten la seua col·laboració, com és el cas de Sipcam Inagra i Grupo Sada. Estem treballant molt este tema perquè creiem que eixa sinergia resulta molt positiva, tant per al certamen com per a les empreses col·laboradores”.