L’Ajuntament incrementa el nombre de patrocinadors per al 61 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

El nombre d’empreses patrocinadores de la 61 edició del certamen gastronòmic més antic de quants se celebren a Espanya, continua creixent. En estos dies, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Manoli Egea, han procedit a la signatura de nous convenis de col·laboració, en este cas, amb les empreses: Granizados Granny, Dacsa Group, Carmencita, Belseher, Choví, Cerveza Turia i Bodegas Murviedro.

L’empresa Granny, que elabora fruita granissada a partir de matèria primera de la Ribera, ha decidit canviar en esta edició la seua condició de col·laborador dels últims anys per la de patrocinador oficial del certamen. “El tracte ha sigut molt bo i estem molt contents de participar i treballar junts. És una manera també de difondre la nostra marca i, què millor que en un esdeveniment gastronòmic del prestigi del Concurs de Sueca!”, ha assenyalat el portaveu de l’empresa, Vicent Grau. Per a Lorena Lázaro, responsable de marca i comunicació de Dacsa Group, “és el segon any consecutiu que participem, després de l’èxit de l’última edició, i per a nosaltres és una gran oportunitat. Tenim molta il·lusió perquè som el major productor d’arròs de València amb denominació d’origen, i com no anàvem a estar en un concurs que potencia el nostre plat més tradicional com és la paella valenciana!”.

Per la seua part, l’empresa Carmencita suma 10 edicions participant en el Concurs, “estem molt orgullosos de col·laborar amb el certamen d’arrossos més important del món, i que esta corporació continue confiant en nosaltres i tenint-nos com a referent”, en paraules de Juan Carlos Escandell, relacions externes de l’empresa. Una de les que s’estrenarà com a patrocinadora en esta edició, és Industrias Belseher, fabricant de tots els utensilis necessaris per a la cocció de les paelles, “ens feia molta il·lusió participar. És la primera vegada que ho fem i ens vam decidir perquè suposa una promoció important. A més, ens sentim molt recolzats per tots, ens estan donant moltes facilitats”, ha explicat Vicent Beltrán, administrador d’Industrias Belseher.

La marca Choví participarà per segon any com a patrocinador per dos raons fonamentals: “una, perquè per a nosaltres és molt important poder secundar totes aquelles iniciatives que donen a conéixer la cultura, tradicions i gastronomia de la nostra terra, a nivell nacional i internacional; i dos, perquè estem molt contents del tracte que vam rebre l’any passat de l’Ajuntament, de l’organització i de tota la gent involucrada en el Concurs. Ens hem sentit molt recolzats i estem molt contents”, ha assenyalat Elvira Choví, del departament de màrqueting de l’empresa.

Per a Carlos Valero, responsable de relacions públiques de Cerveza Turia, “portem quatre edicions col·laborant i ens sentim molt agraïts. Per a nosaltres, és un orgull estar en el concurs gastronòmic més antic de quants existeixen, perquè és molt important estar vinculats a temes valencians i no hi ha producte més valencià que la paella, i més a un nivell com el del Concurs de Sueca, que és mundial”. Finalment, Rafa Copoví, delegat comercial de Bodegas Murviedro, ha assenyalat que, després de valorar la proposta que els va fer el certamen, “vam considerar que era una molt bona oportunitat. La paella és un plat que està tots els diumenges en les llars valencianes i és una manera de donar-nos a conéixer encara més, al mateix temps que fer costat a l’hostaleria valenciana després de la crisi per la pandèmia”.