L’Ajuntament continua rebent suports per a la celebració de la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, continua rebent el suport de moltes empreses, a través dels seus patrocinis, per a la celebració de la pròxima edició del prestigiós certamen gastronòmic que acollirà la capital de la Ribera Baixa l’11 de setembre.

Esta setmana ha sigut el torn de les empreses i entitats: PaellaFest, Cafés Granell, Caixa Popular, Alabau Frutas y Verduras, Oliespal – Cooperativa Oleícola Alto Palancia, Viel Carrocerías i Tam Dental.

“Els patrocinadors són una part molt important d’este concurs. Enguany hem aconseguit tornar a superar la xifra de l’any passat, malgrat la crisi sanitària per la pandèmia. Quan vam entrar en 2019, la quantitat era de 13.000 euros, i ara hem aconseguit arribar al voltant dels 40.000, només amb patrocinis. Durant esta legislatura, la regidora responsable Manoli Egea està treballant a fons esta qüestió i aconseguint el suport també d’empreses que encara no havien participat, fins i tot d’altres països, les quals estan comprovant els resultats òptims que s’aconsegueixen amb esta col·laboració”, ha explicat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

“Des de la Regidoria responsable del Concurs, només tenim paraules d’agraïment per l’oportunitat que ens brinden els patrocinadors de poder portar el nostre certamen a un nivell encara més alt del que tenia”, ha afirmat Manoli Egea, regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

Per a José Alberto Sanchis, fundador de PaellaFest, la idea de col·laborar amb el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca va ser “fantàstica”. PaellaFest es dedica a l’organització de festivals internacionals als EUA, que reuneixen familiars i amics en un ambient d’alegria, música, ball i el millor de la cultura i la gastronomia espanyola, entre ella, com no, l’autèntica paella valenciana, la del Concurs.

Per la seua part, Clara Granell, de Cafés Granell, ha assenyalat que és la primera vegada que col·laboren amb el certamen, “ens sentim molt identificats amb esta ciutat i també amb la trajectòria internacional del Concurs; nosaltres també exportem a molts països i és una manera més de poder portar el nom de Sueca amb nosaltres”.

Lorena González, directora de l’oficina de Caixa Popular de Sueca, ha explicat que és el tercer any que patrocinen el certamen i confien que siguen molts més, “perquè, al final, és una cosa que ens defineix. Nosaltres, com a una cooperativa valenciana, defensem els valors de proximitat, el comerç local, el turisme, la nostra cultura, la nostra societat valenciana… Aleshores, pensem que suposa un benefici per a la nostra ciutat poder col·laborar en este esdeveniment que cada any se supera. Es nota que en estos últims anys s’està posant, cada vegada més, un major interés i mitjans. També se’ns dona una major visibilitat als patrocinadors, i això fa que tinguem més ganes de col·laborar”.

Per la seua part, el director d’Alabau Frutas y Verduras, Paco Alabau, s’ha mostrat encantat de col·laborar una any més, i ja van 21, amb el Concurs, pel tracte que se’ns ofereix.

Luis Velázquez, director d’Oliespal, ha volgut mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament de Sueca “per confiar en nosaltres durant molts anys. Per a la cooperativa és un orgull poder aportar l’oli per a la preparació de les paelles del Concurs, la qual cosa considerem com un premi, perquè és un certamen amb una grandíssima rellevància i projecció”.

Finalment, Eduardo Girelli, director de Tam Dental, ha explicat que “la idea és sumar-nos a ser part del municipi. Som una empresa nova, així que estem agraïts i contents de poder participar i aportar el nostre granet d’arena”.