L’Ajuntament inicia la signatura de convenis de col·laboració amb diverses empreses per a la celebració del 61 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

El pròxim 11 de setembre tindrà lloc la celebració de la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca i des de l’Ajuntament, a través de la Regidoria responsable del certamen, es treballa sense descans a fi d’oferir a la ciutadania, i visitants, la millor de les edicions celebrades fins a hui. Per als organitzadors de l’esdeveniment resulta primordial la col·laboració de les empreses patrocinadores que, en els dos últims anys, ha vist incrementat el seu número i les seues aportacions.

“En esta edició, comptarem de nou amb un gran nombre d’empreses, la gran majoria repeteixen després de la seua participació l’any passat. A més, cal afegir a les sis que s’incorporen enguany, dues d’elles d’altres països. I estos dies hem iniciat ja la signatura dels convenis, aprofitant per a donar-los les gràcies públicament pel seu patrocini i sobretot per l’interés i l’afecte que demostren al certamen. Estic molt contenta per tot el suport que rebem, el qual hem aconseguit incrementar significativament en els últims anys, i vull donar les gràcies de cor”, ha explicat la regidora responsable del Concurs, Manoli Egea.

Les primeres empreses que han subscrit els seus convenis de col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca han sigut: Sipcam-Inagra, Coca-cola i Licor Crema d’Arròs Ciutat de Sueca.

Per a Pablo Montañés, conseller delegat de Sipcam-Inagra, l’experiència del patrocini del certamen, per primera vegada l’any passat, va ser molt satisfactòria “i ens sentim molt orgullosos d’haver participat de l’esdeveniment. Per això, vam decidir que havíem de repetir i esperem poder fer-ho molts anys més. L’organització de l’esdeveniment és fantàstica. L’Ajuntament està fent una labor excel·lent i estic segur que serà tot un èxit enguany de nou”.

Per la seua part, Santiago Ruiz, gestor de comunicació de Coca-cola a la Comunitat Valenciana, ha assenyalat que, per a la seua empresa, “col·laborar amb el Concurs suposa un orgull. Les nostres marques són referent en el mercat nacional i ens agrada estar a prop de l’hostaleria. Com a certamen gastronòmic més antic a nivell nacional, volem estar molt vinculats a tot el que estiga relacionat amb l’hostaleria i l’alimentació i, per tant, suposa un orgull estar presents en este esdeveniment”.

Per a Rafael Máñez, representant de Licor Crema d’Arròs Ciutat de Sueca, com a suecà i, per tant, coneixedor del Concurs, “ha sigut una gran satisfacció iniciar la nostra col·laboració amb el certamen, i per això volem donar les gràcies a la regidora, Manoli. Sempre hem tingut moltes ganes de participar perquè és un esdeveniment que representa a la nostra ciutat, amb projecció internacional, i és una gran oportunitat per a donar a conéixer els nostres productes”.

Finalment, el director del Concurs, Tony Landete, ha mostrat també la seua satisfacció per la realització de les primeres signatures amb les empreses patrocinadores, “és una labor que s’ha treballat des de fa molt temps i hui donarà el seu fruit. Vull donar les gràcies als patrocinadors per haver confiat, una vegada més, en nosaltres. Comprovar com des de 2019 s’ha duplicat quasi el nombre d’empreses col·laboradores, així com les aportacions, és molt d’agrair”.