El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca amplia el nombre de patrocinadors en la seua edició especial 60+1

El nombre d’empreses patrocinadores que han volgut col·laborar amb la pròxima edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, la tan esperada 60+1, continua creixent. El passat 10 de juny tenia lloc la presentació oficial del certamen que se celebrarà, si les circumstàncies ho permeten, el 12 de setembre. Tant l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, com la regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, han volgut agrair públicament el suport dels patrocinadors, el número dels quals s’ha incrementat en esta edició, especialment el de les empreses locals col·laboradores.

 

En els últims dies, han sumat el seu suport al Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca les marques Arroz Dacsa, Viel Carrocerías, Choví i Dicoval. Lorena Lázaro, responsable de Marca i Comunicació de Dacsa Group, ha indicat que “és la primera vegada que col·laborarem; anava a ser-ho l’any passat però per les circumstàncies sanitàries es va haver de suspendre. I crec que una marca com a Arroz Dacsa, producte de la Comunitat Valenciana i pertanyent a la Denominació d’Origen Arròs de València, havia d’estar en un concurs com este. És una gran oportunitat i estem segurs que este 2021 serà l’inici d’una gran col·laboració entre tots”. Per la seua banda, José Viel, gerent de l’empresa Viel Carrocerías, ha expressat la seua satisfacció per tornar a col·laborar amb el Concurs després d’haver prestat el seu suport en diverses edicions anteriors del certamen, així com en altres esdeveniments de caràcter esportiu de la ciutat.

 

Elvira Choví, una de les propietàries de l’empresa especialista en salses Choví, ha explicat que és la primera vegada que se signa este acord de col·laboració amb el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, “nosaltres coneixíem el certamen, però no havíem tingut l’oportunitat de patrocinar-lo. Ens ho van proposar enguany, i com nosaltres tenim el compromís, com a empresa valenciana, de donar suport a iniciatives que tinguen a veure amb la gastronomia i cultura valencianes, vam decidir que sí, i estem molt contents de poder participar perquè és un esdeveniment que aporta molt a la nostra cultura, com és la paella”. Finalment, Javier Monedero, gerent de l’empresa Dicoval, dedicada a la distribució de vins i champagnes premium, ha assenyalat que “coneixíem el gran prestigi del Concurs, cada vegada amb més pes nacional i internacional, i per a nosaltres és un gran plaer poder col·laborar, per primera vegada, amb el certamen”.