El 60+1 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca continua acaparant l’interés de patrocinadors

La setmana passada informàvem de l’inici de les signatures de convenis de col·laboració amb empreses de diferents sectors interessades a donar suport a la celebració de la 60+1 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

 

En esta ocasió, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Manoli Egea, han rebut en el despatx d’alcaldia als representants de les empreses: Alabau Frutas y Verduras, Cerveza Turia, Oliespal Cooperativa Oleícola Alto Palancia, i Sipcam Inagra.

 

“Som la tercera generació dedicada a la distribució de fruita i verdura al sector de l’hostaleria, col·lectivitats i mercats; i per a nosaltres és molt important estar present en este certamen gastronòmic que celebra Sueca. Portem uns 20 anys col·laborant amb ells i ens sentim molt a gust de poder continuar fent-ho”, ha expressat Paco Alabau, gerent de l’empresa Alabau Frutas y Verduras. Per la seua banda, l’empresa Cerveza Turia col·labora amb el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca també des de fa tres anys, i han mostrat la seua satisfacció per poder estar presents una edició més “en tractar-se d’un esdeveniment molt important de caràcter internacional i per a nosaltres també molt significatiu a nivell de marca. És un plaer poder prestar de nou la nostra col·laboració amb l’Ajuntament amb el qual ens uneix una relació magnífica”, en paraules de Carlos Valero, relacions públiques de Cerveza Turia.

 

El director de la Cooperativa Oleícola Alto Palancia, Luis Velázquez, representant de la marca Oliespal, ha expressat també el seu entusiasme per tornar a col·laborar amb el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca “portem anys col·laborant amb el certamen i estem molt contents amb esta continuïtat perquè per a la Cooperativa suposa un gran prestigi. Vull agrair l’Ajuntament el seu interés per comptar amb nosaltres i amb un ingredient tan fonamental com és el nostre oli d’oliva verge extra que, a més, és un producte de la Comunitat Valenciana”. Finalment, la pròxima edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca comptarà també amb nous patrocinadors, com és l’empresa Sipcam Inagra, “és la primera vegada que col·laborarem i la veritat és que quan ens ho van proposar ens va semblar una idea fantàstica i ens vam preguntar com no ho havíem fet abans, ja que som una empresa molt arrelada a la ciutat. La nostra col·laboració no es limitarà únicament a l’esdeveniment gastronòmic, sinó que s’estendrà també a la publicació del llibre i l’exposició commemoratius de la pròxima edició”, ha explicat Pablo Montañés, conseller delegat de Sipcam Inagra.

 

Tant l’alcalde com la regidora han mostrat el seu agraïment a totes les empreses patrocinadores per la importància de la seua contribució perquè el certamen continue sent tot un referent gastronòmic a nivell internacional.